За нас


Здравейте почитатели и любители на спорта тенис на маса , футбол на маса и дартс. Искаме да представим на вас и вашето внимание нашият спортен клуб , който е създаден с идеята да обединява съмишленици и почитатели на настолните игри , признати в света като спортни и олимпийски дисциплини.

 

Нашата идея е всеки запленен от магията на тези спортове да намери още една възможност да практикува любимият си спорт в Пловдив , както и да може да се среща и обменя опит с други любители.

 

При нас ще намерите отлични условия и оборудване от най-висок клас , които дават възможност да тренирате или просто да се забавлявате с приятели.

 

TS Sport Club разполага с климатизирана и специално пригодена зала за тенис на маса с четири турнирни тенис маси TIBHAR SMASH 28 със сертификат от световната федерация по тенис на маса ITTF, обособена климатизирана зала за футбол на маса с две спортни джаги , които са топ модел 2016 TOP SPEED на ROBERTO SPORT за турнири , одобрени от световната федерация по футбол на маса ITSF и рецепция-магазин с TV кафе-кът специално оборудван с пет игрални полета и специален подиум за дартс с пет професионалени дартс мишени  WINMAU топ-клас  BLADE 4 и BLADE 5 dualcore  , одобрени от Британската Дартс Организация BDO , познати от световното състезание по дартс LAKESIDE 2016.

Турнирен 7 футов английски билярд.

 

За първи път TS Sport Club отваря врати за посетители на 31 октомври 2016г